Kijkcijfers zondag 2 december 2018

De TV van gisteren: 3,9 miljoen voor slot Boer Zoekt Vrouw

Veel mensen wilden zien hoe het afliep met de boeren van dit jaar. Boer zoekt vrouw sloot zondag af met 3,9 miljoen kijkers, een record voor dit seizoen.
3,9 miljoen is geen overall record, het programma van Yvon Japsers trok in het verleden al verschillende malen meer dan 4 en zelfs 5 miljoen kijkers. De grootste verrassing deze editie was dat boer Marnix toch een vrouw heeft overgehouden aan Boer zoekt vrouw. Een dame die hij al 20 jaar kende.

De andere verrassing was dat Jaap voorlopig met lege handen achterblijft.

Stegeman op de bres

Tegenover het geweld van Boer zoekt vrouw stonden alle andere programma's machteloos. Alleen Studio Sport Eredivisie kwam nog in de buurt met 2,6 miljoen. De weg naar het miljoen op RTL 4 trok 871.000 kijkers en naar Stegeman op de bres op SBS keken 804.000 mensen.

Ik weet wie je bent

De Daan Schuurmans-serie Ik weet wie je bent op NPO 3 deed het heel aardig met 752.000 kijkers en Het zijn net mensen van Humberto Tan moest genoegen nemen met slechts 577.000 geïnteresseerden. Maar dat spelprogramma stond dan ook rechtstreeks tegenover Boer zoekt vrouw. En tsja, dat is nu eenmaal onverslaanbaar.

Meer over:

Reageren