DE KIJKCIJFERS VAN ZONDAG 12 APRIL

De TV van gisteren: 3.3 miljoen kijkers voor Boer zoekt vrouw

13 april 2020 09:18 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Linelle Deunk
Boer zoekt vrouw was ook deze keer het best bekeken programma van de zondagavond. In totaal keken 3.31 miljoen mensen naar het datingprogramma.
In vergelijking met vorige week zijn dat er iets minder, want toen stemden er 3.5 miljoen mensen af op de boeren op NPO 1. Via de sociale media werd weer volop meegeleefd met de boeren en hun gasten. 

Zondag met Lubach

Ook Zondag met Lubach heeft zijn draai weer uitermate goed gevonden op NPO 3. Deze week werd hij derde in de kijkcijferlijst van de dag en moest hij alleen het NOS Journaal en Boer zoekt vrouw voor zich dulden. Er keken 1.74 miljoen mensen naar zijn programma. Vorige week haalde hij overigens een record met 2.1 miljoen kijkers. Lubach stond deze keer onder meer stil bij de de corona-app.

RTL 4

Op RTL 4 wist Weet ik veel? zich aardig te mengen in het kijkcijfergeweld van de NPO. Er stemden 1.23 miljoen mensen af op de show. Meisje van plezier moest het op dezelfde zender doen met 514.000 belangstellenden. 

Dragons' Den

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Dragon's Den deed het zeker niet verkeerd. Net iets meer dan een miljoen mensen keken naar het programma van presentator Sander Schimmelpenninck, die overigens onlangs een interview gaf aan Televizier over Dragon's Den.

Meer over