De TV van gisteren: 690.000 kijkers zien naakte Tony in Adam Zkt. Eva VIPS

De eerste aflevering van het blote datingprogramma Adam zkt. Eva VIPS trok behoorlijk wat kijkers voor RTL 5. 690.000 mensen zagen hoe dj Tony Star twee naakte Eva's ontmoette.

Voor mensen die het even niet meer weten: Tony Star is Sterretje uit Oh oh Cherso. Hij wilde in Adam zkt. Eva VIPS graag een leuke vrouw met diepgang ontmoeten op het eiland om een mooie relatie op te bouwen samen. Maar natuurlijk ging het commentaar vooral over de naaktheid.

Er waren ook kijkers die zich zorgen maakten om de nogal rood uitziende armen van de Hagenees.

De wereld rond met 80-jarigen

Nog een primeur donderdagavond: Dennis van der Geest ging met een stel tachtigjarigen op wereldreis. De hoogbejaarden in kwestie waren zelden buiten de landsgrenzen geweest en gingen nu een heel eind van huis in De wereld rond met 80-jarigen op SBS 6. In de eerste aflevering kwam de groep in Rusland terecht. Dennis trok een heel behoorlijke 783.000 kijkers. En hij krijgt ook nog eens mooie recensies.

Hotter than my daughter

Gordon was terug met het allerlaatste seizoen van Hotter than my daughter en trok daarmee 859.000 kijkers voor RTL 4. Een kijker zag duidelijke overeenkomsten met een ander programma.

Reageren