De TV van gisteren: 866.000 kijkers voor EHBO-programma Dionne Stax

6 april 2017 08:13 | kijkcijfers | Door Televizier

© Stefan Heijdendael /NOS

Dionne Stax presenteerde bij MAX het eenmalige Eerste Hulp bij Ongevallen en trok daarmee 866.000 kjkers. Veel van die kijkers hadden het vooral druk met Dionne zelf.

Volgens cijfers van het Rode Kruis raken jaarlijks zo’n 7,6 miljoen mensen gewond door een ongeval in en om het huis. Het verlenen van eerste hulp kan een mensenleven redden. En daarom maakte MAX het programma Eerste Hulp Bij Ongevallen waarin via een quiz werd verteld wat te doen als er iets ergs gebeurt. En Dionne Stax deed tot vreugde van het kijkend publiek dapper mee.

De kijkers kregen ook advies over een opvallend noodgeval.

Reunited

Op RTL 4 presenteerde Yolanthe Sneijder-Cabau een nieuwe aflevering van Reunited, maar het gaat niet goed met de kijkcijfers. De brunette trok nog slechts 687.000 kijkers op RTL 4 en dat is te weinig voor zo'n grote zender. Toch zijn de meeste kijkers nog steeds enthousiast over Yolanthe.

Hotel Syndroom

Na Reunited is het tijd voor Hotel Syndroom met Johnny de Mol en ook dat programma scoort  middelmatig met 800.000 kijkers. Maar ook hier zijn de kijkers dik tevreden.

GTST

Het best bekeken programma na het Journaal van 8 uur (2,1 miljoen) was DNA Onbekend (1,4 miljoen), gevolgd door GTST (1,2 miljoen). Daarin had Ludo het een beetje te kwaad.

Meer over