Kijkcijfers van maandag 2 april 2018

De TV van gisteren: 914.000 voor Mr. Frank Visser Rijdt Visite

3 April 2018 08:04 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© NTR
Frank Visser blijft een kijkcijferkanon voor SBS 6. De eerste nieuwe aflevering van Mr. Frank Visser rijdt visite was goed voor bijna 1 miljoen kijkers op tweede Paasdag.
In de uitzending kreeg de rechter te maken met een oude bekende uit Utopia. De godvrezende Andrea mocht niet in haar woning op een vakantieparkje blijven nadat haar vriend was overleden en daarom riep ze de hulp in van de mr.

En dan was er ook nog een man wiens hagedissen dood gingen omdat zijn terrarium te klein was.

Droomhuis gezocht

Mr. Frank Visser rijdt visite was niet het beste bekeken programma van de avond, die eer ging naar het Journaal van 8 uur (2,1 miljoen), gevold door Radar (1,3 miljoen) en het Half acht nieuws op RTL (1,2 miljoen). Daarna volgde het adoptieprogramma Eindelijk thuis met 1,1 miljoen en een herhaling van Droomhuis gezocht (1,1 miljoen). Hermine en Joost zochten een huis op het Canarische eiland La Palma en er was een ding aan Joost dat kijkers ongenadig irritant vonden.

Kerstcircus

Op het tijdstip van De wereld draait door op NPO 1 werd eenmalig het circus van Monte Carlo uitgezonden en dat trok 679.000 kijkers. Zo'n circus in Monaco zien we normaal gesproken alleen met kerst en op 1 januari.

Meer over