De TV van gisteren: 969.000 voor eerste huwelijk in Married at First Sight

Yordi en Elisa traden in het huwelijk terwijl ze elkaar nog nooit gezien hadden in Married at first sight en trokken daarmee net geen 1 miljoen kijkers.

Het was het eerste huwelijk van dit seizoen en Yordi en Elisa leken elkaar wel aardig te vinden al spatten de vonken er nog niet vanaf. De kijkers hebben hun twijfels over deze wetenschappelijke match in Married at first sight.

Beau five days inside

Beau van Erven Dorens ging op RTL 4 door de miljoenengrens heen met Beau, five days inside. De presentator ging deze week uit logeren in een TBS-kliniek en ook dit keer oogst hij veel waardering. Al was het voor sommige kijkers wel even slikken toen ze de woonomstandigheden van de patiƫnten zagen.

De rijdende rechter

Op NPO 1 scoorde De rijdende rechter bijna 1,4 miljoen kijkers, Ellie op Patrouille scoorde 1,3 miljoen kijkers. De slechtste chauffeur VIPS deed het op RTL 5 beduidend slechter dan vorige week met 536.000. Vorige week waren dat nog 751.000 kijkers. Dan terug naar De rijdende rechter waarin mevrouw Duyts nooit slaapt vanwege het enorme lawaai in haar huis dat volgens haar bij de buren vandaan komt. Zij is alleen de enige die het lawaai hoort.

Er was ook iets geks in het interieur.

Meer over:

Reageren