De kijkcijfers van vrijdag 10 mei

De TV van gisteren: All Together Now levert iets in

All Together Now heeft bij de tweede aflevering iets aan kijkers in moeten leveren. Waar de seizoensopener nog door meer dan een miljoen mensen werd bekeken, stemden er vrijdagavond 826.000 kijkers op de zangwedstrijd af.

Met All Together Now wist RTL4 wel de zevende plek in de dag top 10 te veroveren. Daarnaast wonnen Chantal Janzen en cs. van It Takes 2 op SBS6. Dat programma kwam niet verder dan 680.000 kijkers. Rens Kroes was de eerste afvaller van de zangshow.

Bouke Scholten

Bouke Scholten werd de winnaar van de tweede aflevering van All Together Now. Hij krijgt voor de zege 10.000 euro. Het was de derde keer dat de zanger meedeed aan een talentenjacht. Daar was alleen niet iedereen het mee eens. Vooral Maurice Wijnen voelde zich genoodzaakt te reageren op de uitslag.

De Zwakste Schakel

De Zwakste Schakel met Bridget Maasland heeft inmiddels een steady aantal kijkers aan zich weten te binden. Naar de vijfde aflevering keken 649.000 mensen. Het weekgemiddelde van de quiz komt uit op 495.000 kijkers, al geeft dat een wat vertekend beeld vanwege het voetbal van dinsdag en woensdag.

2 voor 12

De kijkcijferlijst wordt aangevoerd door het journaal van 20.00 uur op NPO1. Daar keken bijna 1,7 miljoen mensen naar. De kenniskwis 2 voor 12 haalde met 1,3 miljoen de tweede plaats. Het waren vrijdag de enige twee programma’s die een miljoen kijkers haalden. 2 voor 12 kreeg nog de lachers op de hand.

Meer over:

Reageren