De TV van gisteren: All you need is love kerstspecial populairste programma

25 december 2017 09:35 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt/RTL

Het best bekeken programma van kerstavond is natuurlijk de kerstspecial van All you need is love. Love doctor Robert ten Brink werd door maar liefst 2.305.000 mensen gevolgd terwijl hij allerlei geliefden bij elkaar bracht.

Meestal is het NOS journaal het best bekeken programma van de dag, maar op kerstavond versloeg de All you need is love-kerstspecial het journaal met gemak. Het programma wist namelijk ongeveer 550.000 kijkers meer te bereiken.

Mooie verhalen

“Het was weer zó veel en zó mooi”, zei Robert erover. Volgens hem verveelt het programma nooit. “Hoe zou dat kunnen? Alle verhalen zijn anders. En dit jaar was er weer zo veel materiaal, zo mooi, er is veel gelukt.”

All you need is love

All you need is love is een van de langst lopende programma’s op tv. Vorig jaar trok de 25e editie van de kerstshow 3 miljoen kijkers en het jaar ervoor 2,9 miljoen.

Kersteiland

In de uitzending van gisteravond werden er weer allerlei mensen herenigd met hun geliefden en was er een speciaal kersteiland waar iedereen bijeen kwam. De uitzending van maar liefst 144 minuten terug kijken? Dan kan hier.

Meer over