De kijkcijfers van zaterdag 28 maart

De TV van gisteren: All you need is love scoort

29 maart 2020 09:23 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© Nick van Ormondt
RTL 4 heeft zich zaterdagavond uitstekend kunnen mengen in het NPO 1-geweld. Met meerdere programma's staat de zender keurig in de top tien van de dag.
Het best bekeken programma van de zender is All you need is love. Er keken in totaal 1.34 miljoen mensen naar het programma, waarin presentator en lovedokter Robert ten Brink weer allerlei geliefden bij elkaar bracht. Hij doet dat overigens in een studio zonder publiek en moet flink improviseren met streams en andere moderne technologie, maar voorlopig blijft het programma gewoon doorgaan. En dat waardeert de kijker. Ook Bankgiro miljonairs deed het erg goed op RTL 4. Daar keken 1.19 miljoen mensen naar. Dan was er ook nog een ingelaste show van Beau van Erven Dorens op RTL 4. Naar Beau blijft binnen, dat hij vanuit huis opnam, keken 489.000 mensen.

Dit was het nieuws

Ook voor Dit was het nieuws geldt dat het programma voorlopig gewoon te zien is. De gasten en vaste gezichten zitten wat verder van elkaar vandaan, maar de grappen blijven gewoon bestaan. Naar het programma op NPO 1 keken net iets minder mensen dan naar All you need is love, namelijk 1.21 miljoen. Te gast waren Kees van Amstel en Celine Huijsmans. Uiteraard ook weer zonder publiek.

SBS 6

Ook SBS 6 meldde zich zaterdagavond in de strijd om de kijkcijfers. Het best bekeken programma is Ik hou van Hollandwaar 924.000 mensen op afstemden. Ook De Alleskunner hing ongeveer rond dat aantal, namelijk 810.000. Niet heel verkeerd dus. 

De talkshow Op 1 trok zaterdagavond 1.18 kijkers naar de buis. Uiteraard werd daarin weer uitgebreid stilgestaan bij de coronacrisis. Ook Kassa deed het erg goed op NPO 1. Daar keken 1.41 miljoen mensen naar.

Meer over