Kijkcijfers zondag 20 februari 2022

De TV van gisteren: de 75ste verjaardag van André van Duin

21 februari 2022 10:50 | kijkcijfers | Door Janine van Rooden

© Omroep MAX

NPO 1 vierde gisteren de 75ste verjaardag van André van Duin met een uitzending van TV Monument over de allround entertainer. De kijker vierde dit gezellig mee waardoor het programma goed was voor 1,3 miljoen kijkers.

Een opvallend aantal kijkers voor TV Monument over André van Duin gisteren; het programma werd namelijk niet primetime uitgezonden, maar aan het eind van de middag om 18:10 uur. Kijkers schakelden ondanks het vroege tijdstip toch in en genoten van het programma.

Fred van Leer

NPO 1 wist de kijker gisteren niet alleen aan zich te binden door André van Duin, maar ook door Fred van Leer die gastjurylid was in Project Rembrandt (1,4 miljoen kijkers). De kijkcijfer top 5 was daarmee volledig in handen van de zender. De reacties op de komst van de stylist in het programma waren echter gemengd. 

Bizarre wending

Een verdrietige zaak met een bizarre wending in Ontvoerd op RTL 4 zorgde voor 755.000 kijkers. De ex-vrouw van Marlon verdwijnt op een dag met hun twee kinderen naar Spanje, maar hij heeft geen idee waar ze zich daar precies bevinden. John van den Heuvel schiet hem te hulp, maar komt erachter dat de ex-partner van Marlon is gearresteerd en dat de kinderen in een tehuis zijn ondergebracht. Zij komt weer vrij, maar weigert elk contact tussen Marlon en de kinderen. Uiteindelijk besluit de rechter in Spanje dat Marlon op alle fronten gelijk heeft en dus zijn kinderen weer mag gaan zien.

Meer over