Kijkcijfers dinsdag 12 september 2023

De TV van gisteren: Arjen Lubach pakt vitaminepillen pushende BN'ers aan

13 september 2023 09:28 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© David Cenzer
Gezonde mensen hebben helemaal geen vitaminepillen nodig. Toch doen heel veel BN'ers in reclames net of de dure tabletten onmisbaar zijn. Arjen Lubach bewees het tegenovergestelde.

Arjen Lubach

Arjen Lubach pakte in De Avondshow de vitaminepillen-industrie aan en dan vooral BN'ers als Arie Boomsma, Geraldine Kemper en Ruud Gullit die voortdurend vertellen hoe gezond die pillen zijn terwijl je die helemaal niet nodig hebt. 

Keuringsdienst van Waarde

Keuringsdienst van Waarde startte dinsdag met een nieuw seizoen. De eerste aflevering ging over bier en trok 882.000 kijkers. Bier dat allemaal volgens 'traditioneel recept' gebrouwen is. En dat terwijl de ingrediënten van al die verschillende bieren totaal verschillen. Hoe oud moet een recept eigenlijk zijn om ‘traditioneel’ te mogen heten? De Keuringsdienst ging dinsdag op onderzoek uit. Maar het programma werd niet overal met open armen ontvangen. 

We Zijn er Bijna

Maar natuurlijk haalde zelfs Keuringsdienst van Waarde het niet bij het succesnummer We Zijn er Bijna dat meer dan 1 miljoen kijkers had. En die hadden medelijden met Renée die in een lullig tentje sliep in de stromende regen terwijl haar 'vriendin' Brenda lekker in een kampeerbusje sliep. 

 

Ewout

Ewout Genemans ging in het reportageprogramma Ewout op RTL 5 op zoek naar ratten in Amsterdam en daarvoor hoefde hij niet ver te zoeken want het stikt ervan. En dat leverde onsmakelijke beelden op.

Meer over