De TV van gisteren: Armzalige 275.000 kijkers voor Stem van Nederland

9 Maart 2017 08:33 | kijkcijfers | Door Televizier

© SBS/Elvin

Het SBS-programma Stem van Nederland moest de kloof tussen het volk en de politiek dichten, maar het volk had er niet veel zin in. Slechts 275.000 mensen zagen het programma.

In Stem van Nederland bevroegen SBS-gezichten als Rob Geus, Patty Brard en Kees Tol de verschillende lijsttrekkers over thema's als zorg en criminaliteit. In de studio zaten bezorgde burgers. Je zou zeggen dat SBS een geheide hit in handen had, maar de kijkers dachten daar anders over.

Al waren er gelukkig ook enthousiaste geluiden over de poging van SBS 6.

Barcelona - Paris Saint Germain

Meer waardering was er voor het wonder van Barcelona in de Champions League. Barcelona stond voor een schier onmogelijke taak om het 4-0 verlies uit de heenwedstrijd met Paris Saint Germain goed te maken. Maar in een kolkend Camp Nou wonnen de Catalanen met 6-1. Veronica trok ruim 1,4 miljoen kijkers met de wedstrijd.

DNA Onbekend

DNA Onbekend maakte haar comeback met bijna 1,4 miljoen kijkers. Caroline Tensen ging op zoek naar de vaders van Jennefer en Astrid, maar dat liep niet in alle gevallen even goed af. Jennefer, die dacht haar vader op Aruba te hebben gevonden moet weer doorzoeken.

De zoektocht van Astrid liep beter af. Caroline Tensen had zich dan ook extra goed voorbereid.

Meer over