Zaterdag 9 september 2023

De TV van gisteren: Artiesten in Beste Zangers maken grote indruk

10 september 2023 08:39 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still Uitzendinggemist
Met een aantal knallers van programma's op de zaterdagavond is het natuurlijk de vraag waar de kijkers op afstemmen. Of zat iedereen nog buiten bij te komen van een warme nazomerdag? Op Explore, het voormalige Twitter, gaat het in ieder geval massaal over Beste Zangers.

'Kampioen'

Vooral Duncan Laurence oogst wederom heel veel lof, maar ook Nick Schilder en Meau krijgen volop complimenten. Meau vertaalde een nummer van Mell, die deze avond in de picture naast Jan Smit op de bank zat, en dat kon op heel veel respect rekenen.

RTL 4

De zaterdagavond van RTL staat in het teken van quizen en muziek. Oh, Wat Een Jaar trapte een nieuw seizoen af met een nieuwe teamcaptain Gerard Joling. Vooral de gezelligheid vinden de kijkers fijn. En aansluitend nam het komische duo Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman plaats in de teams van DNA Singers om de artiesten te koppelen aan de bekende Nederlander. En op Explore doen de kijkers mee. 

SBS6

En tegenover de programma's hierboven zendt SBS6 De Alleskunner Vips uit en Ik hou van Holland. In het laatste programma is Richard Groenendijk dit seizoen de nieuwe captain en die doet het goed bij de kijkers. 

Rust

Ultiem rustpunt tussen al het quiz- en zanggeweld, is Denkend aan Holland. Het olijke duo André van Duin en Janny van der Heijden doet het weer goed bij de kijkers.

Journaal

Volgende week zullen we ongetwijfeld ook zien dat de journaals van deze zaterdag het goed hebben gedaan. Sowieso het journaal van 20.00 uur maar zowel NOS als RTL 4 hadden extra uitzendingen vanwege de aardbeving in Marokko. 

Meer over