Kijkcijfers woensdag 3 augustus

De TV van gisteren: B&B Vol Liefde-kijkers verward: hebben Astrid en Harmjan al gezoend?

4 augustus 2022 07:45 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© Videoland still
Zomerhit B&B Vol Liefde hield ook op de broeierige woensdagavond de gemoederen flink bezig. De kijkers raakten namelijk maar niet uitgesproken over de verwarrende uitspraken van Harmjan over Astrid.

De 778.000 kijkers begonnen zich bijna af te vragen of Astrid überhaupt wel openstaat voor de liefde, maar daar kwam gisteravond bruut een einde aan.

B&B Vol Liefde

Hoewel Astrid op beeld nog altijd een vrij gesloten houding heeft tegenover haar mannen, lijkt Harmjan namelijk toch iets anders te hebben gezien. Wanneer zijn nieuwe concurrent Ruud het hem vraagt, hint hij op een intiem moment. Wat dat precies is, is niet duidelijk. De camera's waren er niet bij en dus heerst er bij de kijkers vooral verwarring: is dit moment er nu echt geweest óf hangt Harmjan toch een leugentje op om Ruud flink bang te maken? 

Eén ding is duidelijk: in de aflevering van vanavond vindt er een goed gesprek plaats tussen Harmjan en Astrid. Wie weet komt dan het hoge woord eruit. 

De Slimste Mens

Voor de De Slimste Mens Kijkers, en dat waren er gisteren bijna 1,5 miljoen, viel er dan ook meer te lachen. Zij raakten gisteravond maar niet uitgesproken over 'nieuwe uitdager' Daniël Vis, die wel erg veel weg heeft van Maarten van Rossem. Althans, de jongere versie van de co-host dan. "In zowel stemgeluid, oogopslag als gezichtsuitdrukking", aldus een kijker. 

Paleis voor een Prikkie

Door al die 'nieuwe' programma's en hits zou je bijna vergeten dat het nog volop zomer is en er normaal op herhalingen op tv zijn. SBS6 stelde daarin echter niet teleur. De zender hield gisteravond namelijk zo'n 101.000 kijkers aan de buis gekluisterd met herhalingen van... Frank en Rogiers Paleis voor een Prikkie. Je weet wel: het duo dat inmiddels al lang en breed uit elkaar is! Kijkers (en dat waren er dus al niet zoveel) vonden het daarom wel erg makkelijk van de zender.

Veel meer bekijks trok de zender daarna dan ook niet: alleen Hart van Nederland (464.000) en Shownieuws (386.000) haalden de kijkcijfers Top-25.

Meer over