De TV van gisteren: Back to the Zero's begint slecht

2 Februari 2016 08:27 | kijkcijfers | Door Televizier

De nieuwe maandagavond van RTL 4 is vrij dramatisch begonnen. Het nieuwe Back to the Zero's trok 785.000 kijkers en Beste Kijkers deed het nog slechter. 

Misschien wisten de kijkers nog niet dat RTL 4 na het geflopte Zeesterren een nieuwe maandagavond in petto had, maar voorlopig konden nog maar weinig mensen het nieuwe Back to the Zero's te vinden. Daarin blikken Lieke van Lexmond, Peter van der Vorst en John Williams terug op de jaren 2000 - 2010. Of is Back to the Zero's gewoon niet zo'n goed programma?

Gelukkig waren er ook mensen blij met de herinneringen die werden voorgeschoteld door RTL 4. 

Beste Kijkers

Na Back to the Zero's volgde een nieuw seizoen van Beste Kijkers en dat scoorde nog beroerder met 514.000 kijkers. Opvallend omdat het eerste seizoen van het programma met Ruben Nicolai als presentator het wel degelijk goed deed. 

Jan Versus Geraldine

De programma's die wel veel kijkers trokken werden voornamelijk uitgezonden op NPO 1 en luisterden naar de namen Radar en Spoorloos. Het nieuwe Jan Versus Geraldine op NPO 3 begon met 377.000 kijkers. Het duo mocht levend Monopoly spelen in Kaapstad. De stad viel in de smaak, Jan niet zo. 

Meer over