De TV van gisteren: Battle on the Dancefloor nog steeds ondermaats

28 januari 2016 08:41 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Ook in week 2 wil het nog niet lukken met Battle on the Dancefloor op RTL 5. Deze keer scoorde de dansshow iets meer kijkers dan vorige week: 380.000.

En dat is bij lange na niet genoeg voor een dansshow van deze omvang. Misschien dat de Battle on the Dancefloor naar een iets vroeger tijdstip moet?

Floortje

Het best bekeken programma van de avond was Floortje Naar het Einde van de Wereld. Floortje was deze week in een afgelegen plek in Nepal, waar ze de 28-jarige Maggie Doyne bezocht die daar een weeshuis was begonnen. De Amerikaanse backpackte 10 jaar geleden in het gebied en trok zich het lot van de kinderen zo aan, dat ze besloot iets te doen. Maggie verzorgt nu 51 kinderen. 

Ik Zorg Voor jou

Het mantelzorgprogramma van Peter van der Vorst doet het niet zo heel goed op RTL 4, deze aflevering van Ik Zorg Voor Jou trok 793.000 kijkers en ging over Titus en Tamara. Titus zorgde voor zijn vrouw Tamara die MS heeft. Daarnaast zorgt hij voor hun twee kinderen en heeft hij ook nog een fulltime baan. Na veel gedoe kreeg het gezin hulp, maar dat had vooral te maken met de aanwezigheid van de cameraploeg. 

Meer over