De kijkcijfers van zaterdag 5 juni

De tv van gisteren: Beat the Champions scoort weer

6 juni 2021 09:02 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© William Rutten
Beat the Champions draaide weer een prima avond als het om kijkcijfers gaat. Ook een herhaling van Ik Vertrek scoorde prima.
Vorige week schreven we al dat het een prima zet was van RTL 4 om Beat the Champions met BN'ers te doen. Toen scoorde de aflevering net boven de miljoen kijkers en ook deze week was dat het geval. Met 1.04 miljoen belangstellenden zal RTL 4 niet ontevreden zijn. Deze keer deed onder meer cabaretier Stefano Keizers mee. En het publiek natuurlijk via Twitter.

Ik Vertrek

Het maakt niet uit hoe vaak je een aflevering van Ik Vertrek uitzendt: mensen blijven er sowieso naar kijken. De Familie Jungerius trok naar Italië en de cameramensen gingen mee om het vast te leggen en uit te zenden op NPO 1. En dat ging prima zaterdagavond, want er keken 1.19 miljoen mensen, aldus de kijkcijferonderzoekers. Daarmee is Ik Vertrek het best bekeken programma van de avond. Twitter leefde uiteraard gezellig mee.

Youp en Grand Prix

Twee trekpleisters op de zaterdagavond uit een totaal verschillende hoek. De show Met de kennis van nu van Youp van 't Hek trok 942.000 kijkers. Er is ook weer Grand Prix met Max Verstappen en dat scoort natuurlijk ook weer top. Alleen al naar de kwalificaties keken zaterdag 633.000 mensen.

En verder

SBS 6 deed het best wel oké met een aflevering van Ik hou van Holland (544.000 kijkers). De Van Rossems op NPO 2 wisten 764.000 kijkers aan zich te binden. Bankgiro Miljonairs op RTL 4 trok er 708.000.

Meer over