Kijkcijfers maandag 2 september 2019

De TV van gisteren: Beau begint goed en kijkcijferrecord voor Chateau Meiland

Beau van Erven Dorens is zijn talkshow-avontuur hoopvol begonnen met 650.000 kijkers. Daarmee zat hij net onder de cijfers van Jinek. Chateau Meiland deed het nog veel beter met een record van 1,2 miljoen kijkers.
Beau begon zijn gelijknamige show met een gesprek over het lerarentekort, had het daarna over de Tour de France en kreeg vervolgens Thierry Baudet en Theo Hiddema op de bank. De presentator eindigde met een liedje achter de piano waarin hij zich vol zelfspot alvast indekte tegen een mislukking. 

Waar is de Mol?

Er was nog veel meer te beleven op deze maandagavond waarop good old Spoorloos (1,4 miljoen) en Radar (1,3 miljoen) de meeste kijkers trokken. Chateau Meiland vestigde een nieuw kijkcijferrecord met 1,2 miljoen kijkers. DWDD keerde terug met 1,2 miljoen. Het nieuwe RTL 4-programma van Humberto Tan, The repair shop kwam niet verder dan 586.000. Johnny de Mol nam Dotan mee op reis in een nieuwe aflevering van Waar is de Mol? 

Voetballer van het jaar

Op Veronica presenteerden Hélène Hendriks en Jandino Asporaat het Voetballer van het jaar Gala. 318.000 mensen zagen dat Matthijs de Ligt de belangrijkste prijs kreeg. Maar het waren vooral Jandino en Louis van Gaal die de meeste aandacht trokken.

 

Meer over: