Kijkcijfers maandag 11 mei 2020

De TV van gisteren: Beau eindelijk weer boven de 1 miljoen

12 mei 2020 08:48 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© William Rutten
Beau had een fantastische maandagavond. De talkshow kwam voor de tweede keer sinds haar bestaan boven de 1 miljoen kijkers uit. Normaal gesproken moet Beau van Erven Dorens het met een paar honderdduizend belangstellenden minder doen.
Waarom ineens zoveel Nederlanders inschakelden op Beau is niet helemaal duidelijk. De RTL 4-presentator had geen wereldsterren of andere topgasten aan tafel. Het ging er onder andere over of we binnenkort weer op vakantie kunnen. 

Het familiediner

De topscoorder van maandagavond was Chateau Meiland op SBS6 met 1,5 miljoen kijkers. Het familiediner keerde terug op NPO 1 met prima cijfers. Bert van Leeuwen harkte 1,2 miljoen kijkers binnen. Een van de ruzies was tussen dochter Colinda en haar ouders Jos en Mieke die elkaar al drie jaar niet meer zagen omdat ze haar nieuwe vriend Edward niet konden accepteren. Edward stapte uiteindelijk ook in de limo. 

Man bijt hond XL

Dokters van morgen deed het goed met 1,2 miljoen kijkers en Op1 had er 1,1 miljoen. Op SBS6 debuteerde Man bijt hond XL, extra lange afleveringen van het bekende programma op primetime. De eerste aflevering scoorde prima met 811.000 kijkers. 

 

Meer over