De TV van gisteren: Beaufort kukelt naar beneden in kijkcijfers

17 maart 2017 07:41 | kijkcijfers | Door Televizier

© Beau van Erven Dorens

De avonturenshow van Beau van Erven Dorens heeft in de kijkcijfers een gevoelige klap te verduren gekregen. Beaufort duikelde in 1 week van 845.000 kijkers naar 574.000.

In deze aflevering van Beaufort beklom Beau de Aconcagua in Argentiniƫ, met zijn 6962 meter de hoogste berg van het Amerikaanse continent. Natuurlijk haalde doorzetter Beau de top en dat kwam hem op bijval te staan van de kijkers.

Veel complimenten voor Beau en het programma, maar blijkbaar is dit geen programma voor een groot publiek.

Ajax

Ajax blijft wel veel publiek trekken. De Amsterdammers moesten in de ArenA van Kopenhagen winnen om te overleven in de Europa League. Uit was er met 1-2 verloren en dus moest er thuis een overtuigend resultaat neer worden. Dat lukte. De godenzonen van weleer wonnen met 2-0 en gaan naar de kwartfinale. 1,6 miljoen kijkers bekeken de wedstrijd op RTL 7.

Help, mijn man is klusser

John Williams beleefde een primeur in Help, mijn man is klusser. Hij ging bij Renate langs in Landgraaf omdat haar man Huub weigerde de badkamer af te maken, maar kwam tot zijn schrik terecht in een huwelijkscrisis die eindigde in een scheiding. Huub wilde liever emigreren naar Canada dan bij Renate en haar 15 katten te blijven. De meeste kijkers begrepen hem wel.
Meer over