De TV van gisteren: Bed & Breakfast wint van finale It Takes 2

12 juni 2017 08:01 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Het kneuterige Bed & Breakfast van Omroep MAX op NPO 1 won zondagavond van de glitter en de glamour in de finale van It takes 2. De logerende hoteleigenaren trokken 1,2 miljoen kijkers.

It takes 2 op RTL 4 bleef steken op 992.000. In Bed & Breakfast moesten de deelnemers eerst in Enkhuizen een scheepje in een fles zien te krijgen. Daarna trokken ze naar Zuid-Holland waar ze logeerden in een eeuwenoud pand waar vroeger werd getrouwd.

Al met al was Bed & Breakfast een gezellige boel.

It takes 2

In It takes 2 stonden Bibi Breijman, Tooske Ragas en Ruben Nicolai in de finale waarin ze gezelschap kregen van bekende zangpartners als Xande de Buisonjé en Martin Buitenhuis van Van dik hout. Vlogster Bibi ging er overtuigend met de winst vandoor. Toch dacht Tooske heel even dat zij de gelukkige was.

En dat terwijl de uitslag stiekem al een tijdje bekend was.

Sommige kijkers kwamen spontaan op een idee bij het horen van Bibi en haar coach Waylon.

Max Verstappen

Er was ook veel sport dat de klok sloeg. Rafael Nadal won voor het oog van 615.000 kijkers voor de tiende keer Roland Garros en Max Verstappen reed kortstondig mee in de GP van Canada. Hij begon lekker aan de race, maar toen viel zijn auto zomaar stil door een accuprobleem. Balen voor de 815.000 kijkers die keken via Ziggosport en zeker voor diegenen die speciaal een abonnementje voor Max hebben aangeschaft.

Meer over