De TV van gisteren: Beroerde avond voor RTL 4

Het gaat bepaald slecht met de maandag van RTL 4. Gênante tanden trok nog minder kijkers dan bij de start vorige week.

Het programma waarin Froukje de Both mensen aan nieuwe tanden helpt scoorde 486.000 kijkers en dat is nog eens 100.000 minder dan tijdens de matige première van de show. De tweede aflevering van Gênante tanden ging over Linda die door een ongeluk schade aan haar tanden had en zich daarom schaamde. Een deel van de kijkers twijfelde aan de motivatie van Linda.

Andere kijkers waren, na het zien van de tandenellende, vooral blij met hun eigen gebit.

Hotter than my daughter

Na Gênante tanden was het nog niet afgelopen met de lijdensweg van RTL 4. Terwijl de herhaling van Hotter than my daughter vorige week nog redelijk wat volk trok, moest de show van Gordon het deze week doen met 505.000 kijkers. En dan waren de metamorfoses ook nog eens niet om naar huis te schrijven.

RTL Late Night

Het best scorende programma van de avond was Spoorloos met bijna 1,6 miljoen kijkers gevolgd door het Acht Uur Journaal en De groeten van MAX met 1,2 miljoen. RTL Late Night deed het redelijk met 749.000 kijkers. Daarin gingen de dierenarts van het Dolfinarium te Harderwijk en de voormalig dolfijnentrainer van Flipper met elkaar in debat over dolfinaria. De meeste mensen thuis wisten wel aan welke kant ze stonden.

 

 

Reageren