De TV van gisteren: Beste Zangers flikt het weer

Jan Smit en consorten flikken het iedere week weer om meer dan een miljoen kijkers naar NPO 1 te trekken. Zaterdagavond keken er 1.041.000 mensen naar het Avrotros-programma Het beste van 10 jaar beste zangers.

Beste zangers lijkt met het jaar populairder te worden. Het is dan ook niet verrassend dat Avrotros met een bijzondere special kwam. In de afgelopen tien jaar zijn er immers heel wat verschillende artiesten de revue gepasseerd. De laatste aflevering van Het beste van 10 jaar beste zangers sloot af met indrukwekkende muziek: Tania Kross en Tommie Christiaan zongen samen 'Barcelona' van Queen.

Tour de France

Zaterdag werd de laatste belangrijke etappe gereden in de Tour de France. In totaal keken er 757.000 mensen naar de uitzending, waarin te zien was hoe Froome zijn gele trui veiligstelde in de tijdrit. De geboren Keniaan rijdt met 54 seconden voorsprong op Urán de Champs-Élysées op. Je zou dus applaus verwachten van het Franse publiek, maar dat zat er zaterdag niet in.

Falco

Het slot van Falco werd door 589.000 serieliefhebbers bekeken. In deze spannende aflevering was Falco’s dochter plots verdwenen. Al snel werd duidelijk dat het geen simpele verdwijning was, maar een serieuze ontvoering. Hier kan je natuurlijk van schrikken, maar er was een kijker die zich al voorafgaand aan de seizoenfinale een hoedje schrok.

Meer over:

Reageren