De TV van gisteren: Beste Zangers het best bekeken

Met 1.23 miljoen kijkers ging de Beste zangers aflevering van musicalster Tommie Christiaan aan de haal met de meeste kijkers op primetime.

Voorafgaand aan zijn deelname was Christiaan vooral bekend bij musicalliefhebbers. Zo schitterde hij de afgelopen jaren in shows als Grease en Hair en neemt hij komend theaterseizoen een hoofdrol op zich in de musical On your feet. Bij Beste zangers gaf hij dit seizoen op tv zijn visitekaartje af en werd deze aflevering toegezongen door zijn collega's. Dat viel best goed.

Wie ben ik? scoort in herhaling

Beste zangers was rond de klok van 21.30 uur afgelopen en RTL 4 leek te profiteren van dat natuurlijke zapmoment. Een herhaling van De jongens tegen de meisjes scoorde een magere 785.000 kijkers terwijl even na 21.30 uur een oude aflevering van Wie ben ik? de zender voor het eerst boven 't miljoen bracht. Daarna scoorden herhalingen van Beste kijkers en Golden girls respectievelijk 612.000 en 282.000 kijkers. De herhaalhausse ontging kijkers niet.

Tour de France start

De Tour de France ging van start en dat betekent dat de diverse wielerprogamma's eindelijk écht over de sport konden praten. Voorlopig rijden De avondetappe en Tour du jour elkaar alles behalve in de wielen. De show van Wilfred Genee scoorde rond 20.00 uur op RTL 7 zo'n 169.000 kijkers, terwijl rond 21.30 uur een slordige 900.000 mensen bleven zitten voor Dione de Graaff. De meningen zijn verdeeld.

Meer over:

Reageren