De TV van gisteren: Beste zangers winnaar van zaterdagavond

25 juni 2017 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© AVROTROS

Beste zangers was het best bekeken programma van de zaterdagavond. Ruim 1,2 miljoen mensen stemden af op het liedjesprogramma op NPO 1. Daarmee hield het Wie ben ik? van RTL 4 net achter zich.

Uiteraard moest Beste zangers wel het Journaal van 20.00 uur voor zich dulden. Ruim 1,5 miljoen mensen lieten zich informeren over het nieuws van de dag. Gisteravond werd Anita Meyer in Beste zangers in het zonnetje gezet door de zangers en zangeressen. En op Twitter had uiteraard iedereen weer een mening.

Wie ben ik?

Zoals gezegd was de nummer twee van de zaterdagavond het RTL 4-amusementsprogramma Wie ben ik?. De spelshow wist iets meer dan 1 miljoen kijkers aan zich te binden. Tijdens de aflevering werd op Twitter door meerdere mensen gevraagd waar de aflevering blijft met Enzo Knol erin. De Twitteraar van RTL bevestigde dat de aflevering nooit is uitgezonden, maar weet niet waarom.

Jongens tegen de meisjes

Het andere RTL 4-programma Jongens tegen de meisjes blijft redelijk stabiel qua kijkcijfers. Vorige week keken er 800.000 mensen naar en gisteravond waren dat er 899.000. Die lichte stijging is wellicht te danken aan het feit dat Rico Verhoeven te gast was in het programma. Louter lovende reacties op Twitter over zijn deelname.

Meer over