De TV van gisteren: bijna 1 miljoen voor verkiezingsdebat

21 Maart 2018 07:54 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot Verkiezingsdebat

Het gemeenteraadsdebat Nederland Kiest: Het Debat trok dinsdagavond 998.000 kijkers richting NPO 1. Dat is een matige score.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Misschien komt het omdat de Nederlandse kijkers de afgelopen tijd al doodgegooid zijn met politici op de televisie of omdat de Gemeenteraadsverkiezingen nu eenmaal niet zo sterk leven.

Married at first sight

RTL 4 scoorde beter dan NPO 1 met Married at first sight dat net boven de 1 miljoen kijkers uitkwam. Deze aflevering traden Bas en Patrick met elkaar in het huwelijk en dat leek best een aardige match. De heren vonden elkaar op het eerste gezicht in ieder geval leuk.

Maar kijkers hielden zich voornamelijk bezig met Marcel en Christel. Christel had bij de wetenschappers een lange man besteld zonder accent die in de buurt woonde en Marcel voldeed aan geen van die voorwaarden.

Je zal het maar hebben

Ook Beau: Five days inside kwam boven de 1 miljoen kijkers uit op RTL 4. Hij logeerde deze week in een gesloten instelling voor criminele jongeren. Hier zijn de Van Rossems was terug op NPO 2 en begon met een mooie 814.000 kijkers en Je zal het maar hebben op NPO 3 trapte een nieuw seizoen af met 558.000 liefhebbers.

Meer over