De TV van gisteren: Bijna 1 miljoen voor George Clooney in Late Night

Humberto Tan had George Clooney te gast en 994.000 kijkers (waarschijnlijk grotendeels vrouwen) zaten zwijmelend voor de televisie. 

Toch is 994.000 kijkers niet extreem veel voor RTL Late Night. Humberto Tan maakte er een soort In de Hoofdrol van met veel filmpjes uit de oude doos, een verrassingsgast uit Soedan en een dame die aan de koffie mocht met George Clooney. Heel diepgravend was het allemaal niet, maar de Hollywoodster liet het allemaal welwillend over zich heen komen en viel goed in de smaak bij de kijkers. 

RTL Late Night was voor de gelegenheid verplaatst naar Carré waar alleen dames in het publiek leken te zitten en vooral de blonde dame achter George viel nogal op. 

Koopziek

Dan nog even het nieuwe programma van Angela Groothuizen op RTL 5. Koopziek: Ik Kan Niet Stoppen met Shoppen trok 468.000 kijkers. Daarin helpt Angela koopverslaafde mensen. De eerste aflevering ging over de 45-jarige Misja, die nogal veel kleding kocht. Gezien de Twitter-reacties, waren de kijkers nog niet erg enthousiast over de eerste aflevering. Een aantal vermoedt zelfs dat het allemaal niet echt is. 

Reageren