De TV van gisteren: Bijna 1 miljoen voor Steenrijk, straatarm

Het tweede seizoen van Steenrijk, straatarm scoorde tot nu toe nog niet zo goed als het eerste, maar woensdag schoten de kijkcijfers omhoog naar 998.000.

In deze aflevering van Steenrijk, straatarm ruilde de Eindhovense diva en selfmade miljonair Marjan Strijbosch en haar kersverse echtgenoot Gerard met het gezin Gadir uit Etten-Leur dat in de bijstand zit en rond moest komen van 100 euro in de week. De familie Gadir kreeg ineens 2200 euro te besteden. En dat werd volgens menig kijker niet al te slim besteed.

Miljonaire Marjan viel intussen goed in de smaak.

Darts

Het Olympisch Kwalificatie Toernooi (OKT) is intussen in volle gang en vooral de 500 meter bij de heren scoorde de pannen van het dak. De mannen hadden een tv-publiek van bijna 1,6 miljoen. Bij de dames werd de 3000 geschaatst en dat ging voor 1,2 miljoen kijkers. En er was nog meer sport: het WK Darts op RTL 7. Het was Hollandse avond op het toernooi. Raymond van Barneveld won simpel van Vincent van der Voort en Michael van Gerwen won in een heel erg spannende pot van Gerwyn Price.

Top 2000 a gogo

Op NPO2 loopt Het succes van de kringloopwinkel al dagen heel er goed (807.0000 kijkers), op dezelfde zender scoorde De slimste 1,3 miljoen kijkers en bij NPO 3 deed het immer gezellige Top 2000 a gogo het aardig met 649.000.

 

Meer over:

Reageren