Kijkcijfers donderdag 26 november 2020

De TV van gisteren: bijna 1,3 miljoen kijkers zien falende Marieke I Can See Your Voice

27 november 2020 09:18 | kijkcijfers | Door Dominique Hofman

© I Can See Your Voice
Bijna 1,3 miljoen mensen zagen gisteren hoe Marieke Elsinga wederom enorm faalde als jurylid bij I Can See Your Voice op RTL 4. De radio-dj blijkt geen natuurtalent in raden welke kandidaten er goed kunnen zingen.

Tot hilariteit van de kijker had Marieke het telkens weer fout. Volgens sommigen zou het voor deelnemers makkelijk zijn om toch vooral goed naar Marieke te luisteren, "want zodra Marieke zegt dat de zangers/zangeressen niet kunnen zingen, kunnen ze dat wel!" 

Weinig verrassend 

Het was verder een weinig verrassende donderdagavond op kijkcijfergebied. Actualiteitenprogramma's deden het traditiegetrouw goed, met ruim 1,2 miljoen kijkers voor EenVandaag, en 902.000 kijkers voor Op1. Beau deed het minder goed: hij werd met 771.000 kijkers ingehaald door het Sinterklaasjournaal, dat 779.000 mensen trok. 

Patricia Paay en Famke Louise 

Kijkers van Ali B op Volle Toeren (683.000) zagen gisteren hoe Patricia Paay voor één keer weer de microfoon oppakte om een nummer van Famke Louise in een nieuw jasje te steken. Dat viel in de smaak bij velen: "Dit was geweldig!" reageert een van de kijkers enthousiast op Twitter. "Ik zou het haar zo gunnen om terug te komen."  

Meer over