De TV van gisteren: Bijna miljoen voor Pak Van Mijn Hart

De première van de romantische komedie Pak van mijn hart trok maandag 929.000 kijkers naar RTL 4. In Pak van mijn hart zijn Sinterklaas en de Kerstman royaal aanwezig.

In de romantische komedie Pak van mijn hart runnen de broers Tom (Benja Bruijning) en Niek (Fedja van Huêt) het kledingverhuurbedrijf van hun vader (Bram van der Vlugt) die denkt dat hij Sinterklaas is. Als de aantrekkelijke Julia (Chantal Janzen) hun familiebedrijf binnenloopt met een aanbod om de Kerstman aantrekkelijker te maken, verandert alles. Pak van mijn hart werd geregisseerd door Kees van Nieuwkerk.

Buiten die discussie waren de meningen over Pak van mijn hart verdeeld.

Schuldig

Na het Journaal van 20.00 uur was Spoorloos het best bekeken programma van de avond met 1,6 miljoen kijkers gevolgd door GTST met bijna 1,5 miljoen en nog meer nieuws van half acht (1,4 miljoen). Bij gebrek aan concurrentie deed Pauw het bijzonder goed (954.000). Hij had de hoofdrolspelers van de documentaireserie Schuldig aan tafel.

Mr. Frank Visser

SBS 6 scoorde wederom prima met Mr. Frank Visser doet uitspraak (846.000). Dit keer was er een probleem met een afbrokkelende vijver, vissen en een poepende buurman.

Meer over:

Reageren