De TV van gisteren: Blote Inge de Bruijn trekt 741.000 kijkers

26 mei 2017 08:39 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roland J.Reinders

Inge de Bruijn trok donderdagavond haar kleren uit om de liefde van haar leven te vinden in Adam zkt. Eva VIPS. Ze eindigde met een hele respectabele 741.000 kijkers op RTL 5. Dat is iets meer dan blote Sterretje vorige week.

Hij verleidde 690.000 kijkers in de eerste aflevering van Adam zkt. Eva VIPS. De Olympisch zwemkampioene was dus naar de Filipijnen gekomen om een leuke man te vinden, maar ze vertrok zonder. Gelukkig kon Inge de Bruijn wel veel complimenten in haar zak steken.

Ze zag er dan ook prachtig (en heel bruin uit)

Een ander opvallend aspect aan de aflevering was het totaal gebrek aan een heel natuurlijk aspect van het menselijk lichaam.

The secret life of 4, 5 and 6 year olds

Normaal gesproken is NPO 1 de koning op primetime, maar The secret life of 4 year olds sloeg niet bepaald aan deze Hemelvaartsdag. Slechts 367.000 mensen waren geïnteresseerd in de peuters. Daarmee eindigde het programma op de 25ste plek van de kijkcijfer top 25. De Nederlandse editie scoorde eerder dit jaar nog redelijke cijfers, maar blijkbaar hebben Nederlandse ouders weinig boodschap aan Britse kids.

DWDD University

Hart van Nederland op SBS 6 was (na het Journaal van 8 uur) het best scorende programma in de kijkcijfer top 25 met 1 miljoen kijkers, gevolgd door Shownieuws met 890.000. Pas daarna kwam NPO 1 weer aan bod. DWDD university met een spionagecollege van Beatrice de Graaf trok 883.000 kijkers. Maar om nou te zeggen dat haar les in de smaak viel...

Zullen we een spelletje doen?

Dan hadden de mensen die voor het nieuwe seizoen van Zullen we een spelletje doen? hadden gekozen, een beterer avond. Ruben Nicolai was te gast in het programma van Nick en Simon. Maar een score van 411.000 voor dit SBS-programma is wel heel magertjes.

Meer over