Kijkcijfers 24 april 2022

De TV van gisteren: Boer Rob staat al in vuur en vlam van Wendy

25 april 2022 09:00 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Boer Zoekt Vrouw blijft zoals elke zondag onverslaanbaar. Gisteravond zagen ruim 2,8 miljoen kijkers hoe Jouke en Rob hun definitieve keuze moesten maken.

Boer Zoekt Vrouw stond weer in het teken van veel amusante momenten. Boer Rob stond met zijn dames te dansen op De Snollebollekes, maar Sonja haar dansmoves bleken toch niet genoeg. Nog voor het definitieve keuzemoment liet Rob aan Wendy weten dat hij voor haar in vuur en vlam staat. Waardoor Sonja de boerderij vroegtijdig moest verlaten.

Maud besluit Evert een brief te schijven en voor te lezen. Evert reageerde daar nogal, op z’n Everts op.

Tropenjaren

Ook de tweede aflevering van de serie Tropenjaren is goed bekeken. 529.000 kijkers zagen weer de perikelen in het leven van Jelka van Houten en Henry van Loon als jonge ouders. De reacties op de nieuwe serie zijn alleen een beetje gemengd. De kijker vindt het of enorm grappig of juist helemaal niet.

College Tour

Gisteravond begon ook weer het nieuwe seizoen van College Tour met Tim Hofman als eerste gast. De aflevering had een matige start met 408.000 kijkers. Natuurlijk werd de aflevering van #BOOS over The Voice of Holland besproken.

Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

Gisteravond was de laatste aflevering van Wie Denk Je Wel Dat Je Bent. Joep van Deudekom en Rob Urgert sloten het seizoen goed af met ruim een miljoen kijkers. Ook RTL4 deed goede zaken op de zondagavond. De laatste aflevering van Beat the Champions wist met de VIP editie 843.000 kijkers te trekken.

Meer over