Kijkcijfers 1 mei 2022

De TV van gisteren: Ruim 3 miljoen kijkers zien hoe Evert voor Maud kiest

2 mei 2022 09:20 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Zondag was weer een succesvolle tv-avond met uiteraard Boer Zoekt Vrouw als enorme uitschieter. De aflevering zat weer vol met hilarische en mooie momenten.  

Met ruim 3 miljoen kijkers was Boer Zoekt Vrouw het best bekeken programma van de avond. Janine moest haar definitieve keuze maken tussen Christiaan en Sander en had het er maar moeilijk mee. Evert daarentegen vertelde dat hij al wat gevoelens had voor Maud. En Boer Jouke, Rob en Hans gingen al op citytrip. Waar het voor de een meer een succes was dan voor de ander.

Postcode Loterij Een Tegen 50

Ook RTL deed geen slechte zaken. De eerste uitzending van een nieuw seizoen Postcode Loterij Een Tegen 50 trok een goede 878.000 kijkers. Alleen kandidaat Henk trok de meeste aandacht.

Concert for Change

Voor de muziekliefhebbers was gisteravond Concert for Change te zien bij de EO. Een concert dat verschillende thema’s als discriminatie, racisme en gelijkheid belicht. Het programma eindigde in de top-10 met 600.000 kijkers. Alhoewel de reacties op het programma wel erg wisselend waren.

Media Inside

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen trekken met de week meer kijkers met Media Inside. Gisteravond bleven er 458.000 kijkers hangen bij het programma, waar natuurlijk genoeg te bespreken viel. Alberto Stegeman en Kees van der Spek waren de tafelgasten en bespraken onder andere de rel rondom Johan Derksen en Johnny de Mol. Marcel van Roosmalen had zelfs een lijst met 51! mensen die zich afgelopen week hadden uitgelaten over Johan in een talkshow.

Meer over