Kijkcijfers zondag 17 april 2022

De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw en Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

18 april 2022 08:39 | kijkcijfers | Door Renee Brouwer

© Linelle Deunk
De zondagavond startte met de bekerfinale tussen Ajax en PSV (989.000 kijkers), maar de programma's die er echt uitsprongen, waren Wie Denk Je Wel Dat Je Bent (1.036.000 kijkers) en Boer Zoekt Vrouw (2.504.000 kijkers).

Ook de eerste aflevering van Tropenjaren scoorde met 727.000 kijkers best goed.

Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

In de tweede aflevering van het vijfde seizoen van Wie Denk Je Wel Dat Je Bent werden hondenliefhebbers met kattenliefhebbers vergeleken. Kun je het verschil tussen hen ruiken? Zijn hondenmensen misschien baziger dan kattenmensen? En wie is er bestand tegen heel gore dingen? Door middel van wetenschappelijke experimenten met een knipoog probeerden Rob Urgert en Joep van Deudekom erachter te komen. 

Ook Joey deed op Twitter even een klein onderzoek:

John kan zich helemaal vinden in de uitkomsten van het onderzoek: Maar deze twitteraar herkent zich er juist helemaal niet in: Mieke heeft ook haar twijfels: Voor Niec was het in ieder geval duidelijk:

Boer Zoekt Vrouw

Het best bekeken programma was gisteravond weer Boer Zoekt Vrouw. In deze negende aflevering zagen kijkers dat er op alle boerderijen nog twee vrouwen/mannen logeerden die hopen de liefde te vinden bij hun boer. De concurrentie was duidelijk voelbaar. En daar hadden de kijkers een duidelijke mening over:

Ook het zoeken van de hommelkasten bij boer Rob leidde tot veel bijzondere tweets:

Hoe het de boeren verder zal vergaan, zien we volgende week!

Lees ook: BZV-Maud uit zich bij Evert: 'Ik ben niet jaloers, wel teleurgesteld' 

Meer over