Kijkcijfers 15 oktober 2023

De TV van gisteren: Haico en Ellen lijken steeds meer voor elkaar te vallen in Boer Zoekt Vrouw Europa

16 oktober 2023 09:00 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV

Er is nogal wat commentaar op het huidige seizoen van Boer Zoekt Vrouw Europa, omdat het volgens veel kijkers nogal saai is. Maar op de boerderij van Haico valt genoeg te beleven, want de logeerweek zorgt al langzaam voor vlinders.

Haico en Ellen hebben elkaar al helemaal gevonden.

Boer Zoekt Vrouw

Ondanks het “saaie” seizoen trok de aflevering van gisteravond nog wel een prima 1,7 miljoen kijkers. Zij zagen onder andere hoe Haico en Ellen een mooi gesprek hadden over de liefde. Ellen gaf namelijk al aan dat ze Haico wel een hele leuke man vindt en hoopt te mogen blijven. Hij ziet dat zelf ook wel zitten. Als het gesprek daarna over gaat naar over alleen voelen in de liefde hebben ze elkaar helemaal gevonden en kan Ellen haar tranen niet bedwingen. Goede reden voor Haico om haar eens eens stevige knuffel te geven.

Expeditie Robinson

Naast Boer Zoekt Vrouw Europa wist ook Expeditie Robinson boven de miljoen kijkers te scoren. Ruim 1,1 miljoen mensen zagen de laatste aflevering voor de samensmeltingsproef. Alleen was het weer Team rood dat de proef verloor, tot grote ergernis van Maxim. Door zijn pesterijen aan het adres van Eva Simons had hij zich al niet erg populair gemaakt bij kijkers thuis, maar na gisteravond zijn ze helemaal klaar met de Froger-telg.

Undercover in Nederland

Alberto Stegeman was terug met een nieuw seizoen Undercover in Nederland en wist daarmee een prima 576.000 kijkers te trekken. De presentator ging van start met een afpersingszaak en dat ging er weer spannend aan toe.

* De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over