Kijkcijfers 27 maart 2022

De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw fier bovenaan, ook Formule 1 scoort

28 maart 2022 08:56 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© KRO-NCRV still

Boer Zoekt Vrouw blijft een enorm succes op de zondagavond en blijft alle concurrentie voor. Ook de andere NPO1 programma hebben een goede avond achter de rug.

Boer Zoekt Vrouw

Ruim 2,8 miljoen kijkers zagen alweer de tweede aflevering van de logeerweek. Bij sommige boeren gebeurden er weer tenenkrommende momenten. Vooral bij boer Rob met zijn huiskamerconcert voelden de kijkers zich erg ongemakkelijk.

 

Formule 1

Dat nog niet iedereen of een abonnement heeft of fan is van Viaplay is wel duidelijk. Gisteravond trok Studio Sport met de samenvatting van de Formule 1 race in Saoedi-Arabië bijna 1,5 miljoen kijkers. De race op het stratencircuit van Jeddah was tot het einde enorm spannend. Uiteindelijk won Max Verstappen race voor zijn concurrent Charles Leclerc van Ferrari.

Wie Denk Je Wel Dat Je Bent

Na Boer Zoekt Vrouw bleven er nog 968.000 kijkers zitten voor Wie Denk Je Wel Dat Je Bent. Gisteravond stonden de sporters tegenover de sporthaters bij verschillende experimenten.

Exclusief Achter de Deuren van Paleis Noordeinde

Omroep MAX-baas Jan Slagter kreeg een exclusief kijkje achter de deuren van Paleis Noordeinde en ontmoette daar het koningspaar. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima lieten bijvoorbeeld beide hun werkkamers zien. Het programma was in de vroege avond te zien, maar trok toch nog 765.000 kijkers.

Million Dollar Island

De kijker had waarschijnlijk iets meer verwachtingen van Million Dollar Island, want de kijkcijfers dalen met de week. Gisteravond trok de derde aflevering precies 500.000 kijkers. Toch zijn de reacties op Twitter zeker lovend over het programma.

Beat the Champions

RTL deed met Beat the Champions de beste zaken. Het spelprogramma trok een goede 825.000 kijkers. Ook Humberto had een prima avond met 734.000 kijkers.

Meer over