Kijkcijfers 13 maart 2022

De TV van gisteren: 2,7 miljoen kijkers zien ongemakkelijke dates in Boer Zoekt Vrouw

14 maart 2022 08:56 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS screenshot

Het is inmiddels geen verrassing meer dat sinds een paar weken de zondagavond gedomineerd wordt door Boer Zoekt Vrouw. Ruim 2,7 miljoen kijkers zagen hoe de boeren op date gingen met de vijf overgebleven kandidaten. Het waren in ieder geval geen standaard dates.

Boer Zoekt Vrouw

De boeren gingen op date met hun briefschrijvers. En wat voor dates. De redactie van Boer Zoekt Vrouw had weer bijzondere activiteiten geregeld wat voor veel discussie en hilariteit zorgde onder de kijkers. Zo ging boer Hans volksdansen met zijn vrouwen en Boer Jouke mocht laten zien hoe lenig hij was tijdens een potje acrobatiek. Na de dates stonden de boeren voor de moeilijke keus om uiteindelijk drie briefschrijvers te kiezen die vanaf volgende week blijven logeren.

Project Rembrandt

Na Boer Zoekt Vrouw bleven veel kijkers hangen voor de finale van Project Rembrandt. Ruim 1,4 miljoen kijkers zagen hoe de kandidaten een pittige opdracht voor de kiezen kregen. Ze kregen namelijk maar 24 uur de tijd om een meesterwerk na te schilderen. Ondanks de 24 uur was de jury, maar ook de kijker overdonderd van het resultaat.

M

Million Dollar Island

De tweede aflevering van John de Mol’s nieuwe paradepaardje Million Dollar Island trok al wat meer kijkers van vorige week. Gisteravond zaten er 613.000 kijkers voor de buis en zagen onder andere hoe kandidaat Mumina zich waagde aan het eten van een giftige plant en uiteindelijk afgevoerd moest worden. Ook het vertrek van Bradley zagen velen al aankomen.

Meer over