De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw torent boven concurrentie uit

10 april 2017 08:02 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot AVROTROS

Met 3.84 miljoen kijkers is Boer zoekt vrouw zonder twijfel het best bekeken programma, maar ook Ivo Niehe spint garen bij de liefdesperikelen van de boeren.

Na een veelbewogen aflevering vol keuzemomenten bleven namelijk 1.8 miljoen mensen zitten voor de nabeschouwing in de TV Show. De eigenzinnige liefdesexpert Marleen Janssen liet haar licht schijnen over de boeren, hun vrouwen en de kans dat er ware liefde ontstaat. Volgens Marleen hebben Herman en Marc de beste papieren. Ook gaf ze schalks toe dat, als ze 20 jaar jonger was geweest, ze zonder meer voor Herman was gegaan vanwege z'n twee aandoenlijke voortanden. Het laat zich raden dat Twitter er nogal wat van vond.

Linda redt de RTL-zondag

Het gaat niet bepaald lekker met RTL 4, maar op zondagavond is er nog een lichtpuntje in de vorm van kijkcijferkanon Linda de Mol. Haar Miljoenenjacht scoorde een uitstekende 1.5 miljoen kijkers en daarna was ook Familie Kruys goed voor 1.2 miljoen liefhebbers. Zoals altijd is Elise Schaap in haar rol als Ruxandra een smaakmaker op Twitter.

Vechtershart grotendeels ongezien

Het tweede seizoen van de BNN-serie Vechtershart is niet lekker van start gegaan: 193.000 kijkers is zelfs voor NPO 3 begrippen niet bijster veel. De herhaling op de late avond leverde nog eens 54.000 kijkers extra op, maar 't is niet bepaald een vetpot. Dan doet de tweede reeks van de improvisatieshow Vergeet je zwemspullen niet het met 304.000 kijkers een stuk beter, al staat die score wel in schril contrast met 't miljoen dat voorganger Zondag met Lubach op dat tijdstip wist te boeien.

 

Meer over