De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw verliest kijkers

27 maart 2017 08:42 | kijkcijfers | Door Televizier

© Linelle Deunk

Boer zoekt vrouw internationaal trok zondag een kleine 3,5 miljoen kijkers naar NPO 1. Dat zijn er bijna 300.000 minder dan vorige week. Een fors verlies, al moeten de cijfers van het uitgesteld kijken nog binnendruppelen.

Boer zoekt vrouw internationaal was zondag toe aan het vierde deel van de logeerweek. Deze keer geen afvallers, maar wel innige momenten. Zo klonk er plots het geluid van een flinke pakkerd op de boerderij van Olke. Daar zag niemand iets van, maar gelukkig is er altijd nog de ondertiteling van Teletekst. 

De ondertiteling bleek ook bij de andere boeren een groot succes.

Floortje Naar Het Einde Van De Wereld

Floortje naar het einde van de wereld werd direct na Boer zoekt vrouw internationaal uitgezonden. Er lijkt een patroon zichtbaar, want ook het reisprogramma trok minder kijkers dan de vorige aflevering. De 2.452.000 mensen die wel keken waren onder de indruk van de Amerikaanse Cara Boccieri. Ze leeft zonder menselijke invloeden in de jungle van Thailand.

Formule 1

Opvallend veel mensen stapten zondag voor zeven uur in de ochtend hun bed uit om de eerste Formule 1-race van het seizoen live te bekijken. Maar liefst 415.000 Verstappen-fans zapten in de vroege ochtend naar Ziggo Sport, om de Nederlander als vijfde te zien starten én finishen. De Ferrari van Vettel bleek de beste in Melbourne.

Meer over