De TV van gisteren: Boer Zoekt Vrouw weer veruit de allerbeste

3 april 2017 08:20 | kijkcijfers | Door Televizier

© Linelle Deunk

Geen enkel programma komt ook maar in de buurt van de cijfers van Boer zoekt vrouw internationaal. Deze week trok het liefdesprogramma bijna 3,9 miljoen kijkers.

Desondanks was de aflevering van Boer zoekt vrouw internationaal lichtelijk teleurstellend omdat alleen Herman een keuzemomentje had. De rest zit nog steeds met twee vrouw op de boerderij. Hermankoos Fleur en stuurde Anne naar huis. Maar dat had van de kijkers helemaal niet gehoeven.

Maar verder gebeurde er bar weing in het meest bekeken programma van de Nederlandse televisie.

Ajax - Feyenoord

Natuurlijk was zondag 2 april de dag van de klassieker Ajax - Feyenoord. 750.000 mensen keken de wedstrijd, ondanks het mooie weer, live via Fox Sports. 2,8 miljoen liefhebbers bekeken de samenvatting 's avonds op Studio Sport. Zij zagen Ajax geheel terecht met 2-1 winnen.

Zondag met Lubach

De laatste aflevering van Zondag met Lubach scoorde 972.000 kijkers en dat betekent het einde van een prachtig seizoen voor Arjen Lubach die de afgelopen weken regelmatig meer dan 1 miljoen mensen richting NPO 3 trok met zijn satirische programma waarin het deze week over klimaatkonijnen ging.

En Lubach had in de laatste seconden nog een primeur ook.

Meer over