Kijkcijfers zondag 14 april 2019

De TV van gisteren: Caroline Tensen scoort bij oude werkgever RTL 4

Caroline Tensen debuteerde zondag met de vertrouwde publiekslieveling Eén tegen 100 op RTL 4. Daar verving Caroline Miljoenenjacht en dat deed ze met succes.
1,6 miljoen mensen keken zondag naar Caroline en de spelshow die weg moest bij de Publieke Omroep omdat het niet meer zou passen. Eén tegen 100 zou te oude kijkers trekken. RTL 4 kaapte de show vervolgens dankbaar weg. Sommige kijkers hebben wel wat moeite met de nieuwe opzet; veel reclames en een lager niveau.

Married at first sight

De Luizenmoeder is afgelopen, maar Avrotros had als troost zondag een special in de aanbieding met bloopers. Die werd bekeken door 1,2 miljoen mensen. Datzelfde trok ook de tweede aflevering van Married at first sight. Daarin trouwde het eerste stel, al had dat nog wel wat voeten in aarde. Omdat de originele bruid koudwatervrees kreeg, moest Nick trouwen met een vervangster, maar dat mocht de pret in het geheel niet drukken.

Klas

De gevaarlijkste wegen deed het heel goed op NPO 3 met 909.000 kijkers, een nieuw seizoen Ellie op patrouille was redelijk in trek: 858.000 en Matthijs van Nieuwkerk stond voor de klas in het programma De Klas alwaar hij tieners les gaf in kunst.

Meer over:

Reageren