De TV van gisteren: Celblok H begint onopvallend

Het lijkt erop alsof niet alle fans van Celblok H doorhadden dat hun favoriete serie weer begonnen is. De première van het vierde seizoen van de gevangenisserie op SBS 6 begon met 631.000 kijkers.

Vorig jaar scoorde de finale van Celblok H, met Isa Hoes in de hoofdrol nog 1 miljoen kijkers, dus mischien dat het aantal fans de komende weken nog toe zal nemen. De meningen over aflevering 1 waren nogal wisselend.

Frank Visser rijdt visite

Mr. Frank Visser maakte op SBS 6 zijn debuut met Mr. Frank Visser rijdt visite. Daarin gaat de rechter langs bij de mensen thuis om problemen op te lossen. Naar de eerste aflevering keken 852.000 mensen. Het werd een gevarieerde uitzending met een versleten rubbertje, een kreupel paard en een sm-meesteres.

Het zieligste verhaal was dat van Greet uit Den Helder die voor 2.500 euro het paard Toppie via Marktplaats had gekocht. Helaas bleek Toppie hartstikke kreupel en kon Greet niet op haar rijden.

Uiteindelijk kwam Toppie, op advies van de rechter, jammerlijk aan haar einde.

RTL Late Night

Matthijs van Nieuwkerk en Humberto Tan waren terug van vakantie en scoorden direct weer keurige cijfers. DWDD trok 1,4 miljoen kijkers en RTL Late Night deed het net iets minder dan directe concurrent Jinek: 680.000. Humberto had als uitsmijter rapper Ronnie Flex in de studio en dat was even wennen voor de meeste kijkers.

Meer over:

Reageren