De TV van gisteren: Chantal Janzen blijft het populairst

20 november 2015 10:24 | kijkcijfers | Door Televizier

Chantal Janzens logeertelevisie blijft kijkers bekoren. 1.68 miljoen mensen zagen haar overnachten bij Kees Tol en Beau van Erven Dorens.

Het is een simpel gegeven: Chantal belt aan en loopt mee met BN'ers, maar het scoort enorm goed. Vooral als ze een echte klik heeft met haar gasten. In dit geval viel SBS-gezicht Kees Tol ook goed bij de RTL-kijkers.

En sommige kijkers krijgen er stille verlangens van.

Expeditie Robinson scoort stabiel

Vaste waarde voor RTL 5 op donderdagavond is Expeditie Robinson dat steevast meer dan een miljoen kijkers scoort. Het was een spannende aflevering vol list en bedrog, vooral Klaas van der Eerden liet zich kennen toen hij bewust besloot zijn maatje, topsporter Kim Lammers naar huis te sturen omdat ze in de finale te gevaarlijk zou zijn. Maar wat Klaas en de rest niet weet, is dat Kim in het geheim haar expeditie mag voortzetten en vast van plan is "iedereen op te vreten".

Allerlaatste Overspel

Op NPO1 draaide het om een heel ander soort intriges. De allerlaatste aflevering van Overspel ooit was goed voor 978.000 kijkers. Inmiddels is bekend dat de serie een vervolg krijgt getiteld In De Klem, desondanks waren sommige Twitteraars toch wat melancholisch.

Meer over