Kijkcijfers maandag 26 april 2021

De TV van gisteren: Chateau Meiland laat concurrentie achter in tranen

27 April 2021 08:57 | kijkcijfers | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Martien hield het niet droog tijdens de gender reveal party van zijn tweede kleinkind. Maar liefst 1,4 miljoen Chateau Meiland fans keken met hem mee.

Het vijfde seizoen van Chateau Meiland blijft een onverminderd kijkcijfersucces. De zwangerschap van Maxime houdt de aandacht van de kijkers vast en er viel weer veel te zien. Van een nieuwe echo tot het aansnijden van de genderreveal taart die roze kleurde. Er is een meisje op komst. Vervolgens zapten 1 miljoen Meiland fans weg toen Ik geloof in mij voor 366.000 kijkers aan z'n laatste aflevering begon.

John Williams scoort

RTL 4 had een prima maandagavond. GTST scoorde een ietwat tegenvallende 741.000 kijkers maar dat werd ruimschoots gecompenseerd door John Williams. De eerste aflevering van Help, mijn man is klusser was goed voor 1 miljoen stomverbaasde kijkers. Zelden hadden ze zulke weinig gemotiveerde klussers gezien. Beau was daarna ook goed voor 1 miljoen kijkers.

Ferry Doedens scoort niet

Op NPO 1 was het meest bekeken alternatief voor de Meilandjes een nieuwe aflevering van Radar met 1,2 miljoen kijkers. NPO 3 zette Ferry Doedens in op primetime, maar de eerste aflevering van zijn erotisch drieluik Socials, seks & centen was met 216.000 kijkers niet direct een hit te noemen. Vervolgens was Filemon en de complotten het best bekeken NPO 3 programma van de dag met 268.000 kijkers  

Meer over