De TV van gisteren: Curvy Supermodel blijft ondermaats presteren

Het lijkt niet meer goed te komen met Curvy supermodel op RTL 5. Het modellenprogramma met Anna Nooshin kwam maandag niet verder dan 173.000 kijkers.

Dat is een fractie meer dan vorige week, toen de volslanke modellen 145.000 kijkers scoorden, Maar het blijft veel te weinig voor RTL 5. Al heeft Curvy supermodel wel de nodige positieve effecten thus op de bank.

Eindelijk thuis

Het best scorende programma na het 8 uur Journaal was Radar met 1,5 miljoen kijkers, gevolgd door GTST met 1,2 miljoen en EenVandaag met 1 miljoen. Eindelijk thuis, het programma op NPO 1 waarin Daan Nieber met geadopteerde kinderen naar hun geboorteland gaat, deed het nog steeds prima met 1 miljoen, al levert Daan wel wekelijks 100.000 kijkers in.

Mr. Frank Visser, hoe is het nu met?

Memories scoort met Katja Schuurman nog steeds niet de pannen van het dak, het kwam deze week tot 819.000 kijkers, op de voet gevolgd door Mr. Frank Visser, hoe is het nu met? dat 813.000 kijkers trok met een kippendrama. Theo hield ooit kippen in de tuin waardoor alle buren een muizenplaag hadden. Nu waren de kippen weg en Theo diep ongelukkig.

Meer over:

Reageren