Kijkcijfers van zondag 8 april 2018

De TV van gisteren: De 12 van Oldenheim blijft succesvol

9 april 2018 08:37 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© RTL
De 12 van Oldenheim op RTL 4 is ook in de tweede week succesvol. De thrillerserie met Noortje Herlaar scoorde wederom 1,2 miljoen kijkers. Een mooie score.
In De 12 van Oldenheim verdwijnen er steeds mensen uit een dorpje en dat mysterie dient te worden opgelost door de politie.

Niet iedereen vindt het trouwens een goeie serie.

 Maar anderen zijn zeer onder de indruk.

Miljoenenjacht

Miljoenenjacht was -net als vorige week- de topscoorder van de zondagavond met 2,2 miljoen kijkers. Oldenzaler Frits Platvoet (70) won 270.000 euro. De thuiswinnaar was op vakantie, maar gelukkig deed zijn stiefzoon open.

Als je alles hebt gehad

Dan de rest van de avond: In de laatste aflevering van Zondag met Lubach riep Arjen Lubach iedereen op zijn of haar Facebookpagina aanstaande woensdag op te heffen. Hij trok 804.000 kijkers. De tweede aflevering van de advocatenserie Zuidas kwam tot 646.000 en Max Verstappen viel voor het oog van 559.000 kijkers al vrij snel uit in de Ronde van Bahrein. We kunnen ook concluderen dat het niet meer goed gaat komen met Als je alles hebt gehad, de talkshow van Paul de Leeuw en Marc-Marie Huijbregts. De heren trokken slechts 558.000 kijkers, en dat op NPO 1. 

Gelukkig waren er ook mensen die wel een leuke avond hadden met Als je alles hebt gehad.

Meer over