Kijkcijfers donderdag 3 november

De TV van gisteren: De Avondshow sluit tweede seizoen af met 1 miljoen kijkers

4 november 2022 09:26 | kijkcijfers | Door Judith Regeling

© Still YouTube
Het zit erop voor Arjen Lubach. Gisteravond sloot hij onder toeziend oog van ruim 1 miljoen kijkers het tweede seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach af.

Goed nieuws voor alle fans: er komt een derde seizoen. Deze is vanaf 23 januari 2023 tien weken lang te zien op NPO1.

De Avondshow met Arjen Lubach

Voordat het moment van afscheid echter aanbrak, beantwoordde Arjen Lubach eerst nog wat 'kijkersvragen' die alles met de winter te maken hebben. Van de naderende klimaattop, het WK Voetbal dat vanaf november wordt gespeeld, de verkiezingen, feestdagen tot de manier waarop we met de aarde omgaan. Uiteraard deed hij dit geheel op zijn eigen unieke manier, zoals te zien is in de video hieronder.

 

Kijkers bedanken Arjen Lubach uiteindelijk massaal en kunnen niet wachten tot hij terugkeert.

Kamp van Koningsbrugge vs Secret Duets

Jeroen van Koningsbrugge kan met zijn Kamp van Koningsbrugge Special Edition ook terugkijken op een prachtige avond. Met 966.000 kijkers was hij de winnaar van de programma's die om 20:30 uur startten. Hij versloeg daarmee onder meer zichzelf: de presentator was namelijk ook als panellid te zien in Secret Duets. Dat programma hield deze week 815.000 mensen in zijn greep en onthulde kandidaten als Tommie Christiaan, Lisa Lois, Marianne Timmer, Addy van den Krommenacker en Wouter Hamel.

Feyenoord vs. PSV

Wat verder opvalt, is dat er in Nederland blijkbaar meer mensen Feyenoord willen zien voetballen dan PSV. Waar de wedstrijd tussen Feyenoord en Lazio Roma nog 861.000 mensen geboeid hield, kwam de match tussen PSV en Bodø/Glimt niet verder dan 690.000 kijkers. De spelers zal het vast een biet wezen: beide clubs wisten te winnen. 

Meer over