Kijkcijfers 14 september 2023

De TV van gisteren: De bingokaart kon weer worden afgevinkt tijdens Ik Vertrek

15 september 2023 08:33 | kijkcijfers | Door Esther Hut

© AVROTROS

Gisteravond was het weer zover: een nieuwe aflevering van Ik Vertrek. En dat betekent ook nieuwe ellende van gezinnen die naar het buitenland vertrekken. De bingokaarten konden erbij gepakt worden, want er ging weer genoeg mis.

De aflevering scoorde flink, want ruim 1,2 miljoen kijkers keken het leed aan van de familie Lemmers.

Ik Vertrek

In deze aflevering van Ik Vertrek was de zien dat de familie Lemmers naar Spanje vertrok om daar een ecologisch vakantiepark te beginnen. Het plan is er, maar daar is ook alles mee gezegd. Het gezin spreekt de taal niet en er is nog geen vergunning om überhaupt iets te verhuren. Inmiddels woont het gezin al drie jaar in een kleine schuur dat ze omgebouwd hebben tot leefbare ruimte, maar er komt maar geen schot in de zaak. Ook vandaag de dag heeft het gezin nog steeds geen vergunning. Kijkers worden bijna moedeloos na het kijken.

The Big Bang

Na De Code van Coppens zijn de broers Staf en Mathias terug met een nieuw spelprogramma The Big Bang. Verschillende BN’ers komen langs om de meest gekke spellen te doen met als grote doel: de megaballon zo snel mogelijk laten knappen. Kijkers moeten nog een beetje wennen aan het programma en het aantal kijkers laat ook nog te wensen over (362.000), maar de reacties zijn overwegend positief.

Casa Di Beau

Deze week brachten presentatrice Holly Mae Brood en Documentairemaker Sinan Can een bezoekje aan Casa Di Beau. Waar het in eerste instantie lijkt dat de twee heel verschillend zijn, blijken ze toch veel raakvlakken te hebben. Samen met Beau van Ervens Dorens maken ze mooie uitstapjes en is het Sinan die een goede indruk maakt op kijkers.

Meer over