De TV van gisteren: De Mannen van Dokter Anne begint prima

De romantische komedieserie De mannen van Dokter Anne is veelbelovend begonnen. De eerste aflevering van de Net 5-serie trok 418.000 kijkers.

En dat is voor Net 5-begrippen een prima getal. De mannen van dokter Anne gaat over beginnend arts Anne (Noortje Herlaar), die wordt bedonderd door haar verloofde, terug gaat naar haar ouders waar ze bij haar vader in het ziekenhuis gaat werken en dan natuurlijk te maken krijgt met allerlei knappe artsen. Een verhaal dat prima in de smaak viel bij de doelgroep.

PSV - Rostov

PSV speelde in de laatste groepsfase van de Champions League tegen het Russische FC Rostov dat eerder al Ajax de nek omdraaide in Europa. PSV kwam in een treurige vertoning niet verder dan 0 - 0. Dat betekent het einde van de Eindhovenaren in het miljoenenbal. Een bittere pil voor de fans. En voor de meeste van de 1,4 miljoen kijkers die naar de wedstrijd keken op Veronica.

Verslaafd!

In de laatste aflevering van Verslaafd! van dit seizoen keek Peter van der Vorst hoe het nu gaat met de verslaafden. En ze bleken allemaal nog hartstikke clean! Mooi werk dus van het programma maar de aandacht van de 852.000 kijkers ging uit naar iets heel anders.

Meer over:

Reageren