Kijkcijfers 20 mei 2024

De TV van gisteren: De Oranjezomer maakt vliegende start

21 mei 2024 09:07 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© KIJK.nl
Een televisieavond met verschillende bijzondere programma's en vuurdopen waarvan onder meer de start van De Oranjezomer. En Hélène Hendriks kan heerlijk wakker worden deze ochtend want haar nieuwe seizoen tikt de 1 miljoen kijkers aan.

Het is daarmee een veel betere start dan haar eerdere seizoen.

De Oranjezomer

Met een zomer vol sport neemt Hélène Hendriks weer plaats achter de tafel met verschillende gasten. Al worden er natuurlijk ook veel andere thema's aangestipt. Vooral Jack van Gelder kon op veel waardering rekenen.

Nieuw gezicht

We zagen maandagavond de eerste aflevering van Voor Hetzelfde Geld met als presentatrice Leonie ter Braak en ook haar begin is niet verkeerd. 783.000 kijkers stemden op het programma af. Wel legt ze het af tegen Radar dat op 899.000 kijkers uitkomt op hetzelfde tijdstip en Mr. Frank Visser doet uitspraak (zonder mr. Frank Visser) met 820.000 kijkers. Hunted Into The Wild VIPS sluit af met 650.000 kijkers. 

Youp

De speciale aflevering over Youp van 't Hek van Sophie & Jeroen weet 861.000 kijkers te boeien. De aflevering ging over de vijftig jaar dat de cabaretier op het podium stond. Zaterdag speelt hij zijn laatste voorstelling in Carré.

 * De kijkcijfers uit dit artikel, komen van Tina Nijkamp. Deze kijkcijferkenner publiceert iedere dag de meest opvallende cijfers op haar account op Instagram @tinanijkamp.

Meer over